Babyfoonplaza.nl Blog 6 tips voor de baby uitzet

6 tips voor de baby uitzet


baby uitzet

Als je zwanger bent, dan komt hier natuurlijk nogal wat bij kijken. Je leven gaat er volledig ander uitzien, maar je kleine zal ook de nodige spulletjes nodig hebben. Net als dat je zelf hebt gespaard voor de uitzet, is dit met de opkomst van een kleine exact hetzelfde. Om je een eindje op weg te helpen hebben we hier alvast 5 tips voor je voor de babyuitzet voor je samengesteld, naast de babyfoon natuurlijk. Uiteraard zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden, maar deze zijn werkelijk onmisbaar.

Inhoudsopgave

Babynestje

Een babynestje is letterlijk een nestje waarin je baby veilig en omringd door kussens in kan liggen. Met veel verschillende printjes te koop, waardoor er altijd een babynestje is die goed past in je interieur en waar je zelf heel gelukkig van wordt. Met een babynestje kun je heel makkelijk je baby naast je neer leggen op de bank, zonder bang te hoeven zijn dat je baby van de bank af valt.

Hydrofiele doeken

Deze doeken zijn de belangrijkste tip die we je kunnen meegegeven. Wanneer jij denkt dat je wel een normale handdoek of theedoek kunt gebruiken, dan zal je hier snel op terug komen. Deze doeken zijn namelijk multifunctioneel. Je kunt je kleintje er niet alleen mee afdrogen, maar ook het mondje afvegen, op verschonen en nog veel meer!

Kinderwagen

Een kinderwagen is een beste uitgave, toch is het belangrijk dat je een goede, stevige en vooral stabiele kinderwagen hebt. Bekijk goed de verschillende reviews en zorg dat je de nodige kinderwagens test. Zo weet jij zeker dat deze kinderwagen bij jou past.

Wiegje

Vooral in de eerste maanden na de geboorte zal je met enige regelmaat uit bed moeten, voor de speen, fles en andere zaken. Dan is het wel zo handig dat je een wiegje hebt waar je kindje in kan slapen. Een andere optie is een co-slaper, deze kun je vaak bevestigen aan je eigen bed.

Kledingkast

Wanneer je bezig gaat met de babykamer is een kast met voldoende ruimte een echte must. Zorg dus dat je voldoende plek hebt voor alle rompertjes, kleertjes en ook luiers. Verstandig is om te kiezen voor een kast met veel planken, vooral omdat je eerste tijd het hanggedeelte niet echt nodig hebt.

Voedingskussen

Een voedingskussen is een echte aanrader. Tijdens je zwangerschap gebruik je hem om je buik te ontlasten en wanneer je bent bevallen dient hij als voedingskussen. Zo krijg jij geen last van je rug of nek en kun je in een fijne natuurlijke houding je kleintje de fles geven.