Babyfoonplaza.nl Blog Alles wat jij wilt weten over babyspullen huren

Alles wat jij wilt weten over babyspullen hurenIs jouw kindje alle babyspullen ontgroeid? Dan staan de spullen vast opgeslagen op zolder of in de schuur. Dat is zonde, je hebt er namelijk veel geld voor betaald en nu staan ze stof te vangen. Kies er daarom voor om jouw babyspullen te huren. Zodra jouw kindje de spullen is ontgroeid kan jij de spullen gewoon retourneren. Het is een stuk voordeliger dan aanschaffen. Doordat jij de spullen slechts een korte periode nodig hebt, is het zonde om er zoveel geld ervoor neer te leggen. Nadat jij de spullen hebt geretourneerd worden ze grondig schoongemaakt en gaan ze door naar anderen. Zo ben jij ook nog eens duurzaam bezig.

Inhoudsopgave

Alle voordelen babyspullen huren

Door babyspullen te huren ben je geen groot bedrag in één keer kwijt. Het is afhankelijk van hoe lang jij een product huurt. In veel gevallen wordt de huur goedkoper wanneer er gekozen wordt voor een langere periode. Ook worden er alles in één pakketten aangeboden. Zo betaal jij bijvoorbeeld 100 euro per maand, waarbij jij een aantal producten te leen krijgt. Volgens Nibud kost een babyuitzet al gauw 632 euro. En dat is alleen de aanschaf van de spullen. Afhankelijk van wat jij huurt kan het gedrag flink lager worden. Alle voordelen op een rij:

  • Geen groot bedrag in één keer kwijt
  • Het is duurzaam
  • Huren is voordeliger dan kopen
  • Alles in één pakket

Hoe huur ik babyspullen?

Het huren van babyproducten is kinderlijk eenvoudig. Eerst stel jij vast welke producten jij nodig gaat hebben. Vervolgens kies jij het artikel uit bij een bedrijf dat de producten verhuurt. Hierbij vul je het formulier in, de gewenste leverdatum, de huurperiode en eventueel andere wensen in. Daarna stuur je het formulier op en krijg jij een bevestigingsmail. Het artikel wordt op de gewenste leverdatum geleverd en wanneer het artikel bezorgd wordt, gaat de huurperiode in. Het product mag jij gedurende de huurperiode gebruikt worden en verlenging is in veel gevallen ook mogelijk.

Bevallingsbad huren

Niet alleen kunnen spullen specifiek voor de baby gehuurd worden. Wanneer jij thuis wilt bevallen kan jij bevallingsbad huren. Een badbevalling kent heel veel voordelen. Zo ben je gewichtloos in het water, daardoor is het aannemen van verschillende houdingen een stuk minder zwaar. Echter kost aanschaffen van een bevallingsbad veel geld. Terwijl jij er slechts één of enkele keren gebruik van gaat maken. Het bad wordt in week 36 geleverd. Zo heb jij genoeg tijd om alles eerst te bekijken.