Babyfoonplaza.nl Blog Babyfoon zonder camera

Babyfoon zonder camera


babyfoon zonder camera

De zoektocht naar de juiste babyfoon is een heel persoonlijke. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een nieuwe babyfoon. Informatie inwinnen bij familie, vrienden en collega’s levert veel op, vaak misschien wel teveel. Je moet echt deze babyfoon hebben, wij zouden je deze babyfoon aanbevelen; maar is de favoriete babyfoon van je omgeving ook de babyfoon die goed bij jou past. Als je een babywinkel inloopt zal je bij de babyfoons zien dat er heel veel babyfoons met camera zijn, maar waarom zou je dit eigenlijk willen? Natuurlijk, je kunt je baby altijd even bekijken alleen is het risico dat je obsessief altijd op het schermpje aan het kijken bent erg groot.

Inhoudsopgave

Waarom een babyfoon zonder camera?

Wij zijn dan ook een grote voorstander van een babyfoon zonder camera. Een babyfoon die doet waar deze ooit voor is bedacht, namelijk het geluid uit de babykamer doorgeven aan de ouderunit. Zolang het stil is op de babyfoon, mag je erop vertrouwen dat het goed gaat met je baby en dat deze lekker slaapt. En ook al is je baby wel wakker, laat hem of haar ook lekker kroelen, de kans is groot dat je baby weer in slaap valt. Als je echter op het schermpje ziet dat je baby aan het kroelen is doordat je wel een camera hebt, kun je dan de verleiding weerstaan om er niet naar toe te lopen? Als je die vraag eerlijkheidshalve moet beantwoorden met nee, dan is een babyfoon zonder camera echt de oplossing voor je.

Beste babyfoon zonder camera

Eigenlijk heb je bij babyfoons zonder camera twee keuzes. Kies je voor een eenvoudige babyfoon die alleen maar geluid doorgeeft, zoals de Alecto DBX-10, of kies je voor een uitgebreide babyfoon waarbij je ook kunt terugpraten, slaapmuziekje kunt aanzetten en een nachtlampje kunt aan of uitzetten – zoals de Alecto DBX-88. Afhankelijk van je budget en je voorkeuren kun je deze keuze maken. Beide Alecto’s zijn breed beschikbaar en altijd ook in de winkel live te bekijken bij onder andere een van de Prenatal vestigingen.

Wil je uitgebreid per babyfoon lezen wat de functies zijn, bekijk dan ook de shop van Babyfoonplaza.nl. Per babyfoon, zowel met als zonder camera, hebben we een toelichting gegeven van de functies.