Babyfoonplaza.nl Blog Babykleding in de sale

Babykleding in de saleJe wordt er soms gek van, je kindje is weer gegroeid en dus is het weer tijd om nieuwe kinderkleding te kopen. Iedere week lijkt je kindje wel minder goed in zijn of haar kleding te passen, waardoor je toch weer zult moeten shoppen zodat je kindje er weer mooi bij loopt. Bij de grootgrutters is de kleding nog goed te betalen, maar je wilt ook dat je kleding unieke en mooie kleding heeft. Dus is het kijken naar goede kleding, zoals bijvoorbeeld bij Allesindesale.nl.

Inhoudsopgave

Babykleding

In de eerste twee jaren van het leven van je kindje is het eigenlijk iedere maand wel weer zoeken naar nieuwe kleding. De eerste maanden groeit je baby als kool, waarna het soms een aantal weken of maanden in dezelfde maat blijft en dan ineens bij een groeispurtje weer een maat groeit. Vaak zijn er babykleding combinatiematen, zoals bijvoorbeeld 56-62 of 62-68. In de kleding zit dan een beetje stretch, waardoor de kleding zowel in de kleinere maat al past maar ok bij de grotere maat nog mooi passend is.

Leuke tips

Wij zijn zelf enorm fan van boxpakjes. Zeker de eerste 0-9 maanden zijn boxpakjes nog erg schattig, mooi en vooral ook nog praktisch. Op latere leeftijd is het minder gebruikelijk om nog boxpakjes te dragen, want ja; boxpakjes zijn gemaakt voor in de box officieel en na 12 maanden zal je baby zich toch steeds minder vaak in de box bevinden. Het kruipen wordt stiekem aan wandelen, waarna je baby zich dus ook in de laagste stand van je box uit de box zou kunnen klimmen. Boxpakjes van bijvoorbeeld Noppies en Dirkje zijn wellicht iets duurder, maar besef ook dat je dan een broekje en shirtje in een hebt, dus wat ons betreft mag het dan ook iets duurder zijn en mag je je baby lekker verwennen, zeker in de sale!