Babyfoonplaza.nl Blog Babyshower cadeaus voor mama

Babyshower cadeaus voor mamaTijdens de babyshower wordt de mommy-to-be overladen met cadeaus voor jawel, de baby. Natuurlijk, de naam van het feestje geeft al weg voor wie het feestje bedoeld is; de baby. Hierdoor wordt de mama helaas vaak vergeten. Wat ons betreft brengen we daar per direct verandering in. Een babyshower draait juist om de toekomstige mama, dus denk ook eens aan leuke en unieke cadeaus voor de mama zelf. Bedenk dan dat de meeste standaard dingen van de uitzetlijst al gekocht zijn of dat iemand anders die nog wel gaat geven. Maar wat moet je dan halen? We hebben drie leuke cadeaus voor de toekomstige mama voor je op een rijtje gezet. Van een maaltijdservice tot regenjas en dan toch een cadeau voor de baby; het speenkoord.

Inhoudsopgave

Maaltijdservice voor de eerste weken

Wat wij zelf ook hebben gekregen en dankbaar gebruik van hebben gemaakt; geef een cadeaubon voor een maaltijdservice (of biedt aan een week lang warme maaltijden zelf te maken en brengen). De eerste week en weken zijn al heftig genoeg, een fatsoenlijke maaltijd op tafel zetten schiet er dan nog al eens bij in. Hoewel er kraamhulp is om te helpen met de dagelijkse zaken in het huishouden, is avondeten maken hier vaak niet een van. Een uniek cadeau waar de toekomstige mama (en papa) erg blij mee gaat zijn.

Regenjas

Helemaal hip en terug van weggeweest; de regenjas. Zowel functioneel om je te beschermen tegen de regen, alsook helemaal trendy als normale (tussen)jas. Zoek een mooie regenjas dames, waardoor de toekomstige mama ook tijdens een drupje regen de baby lekker op de (bak)fiets weg kan brengen naar de opvang. Tegelijkertijd zal ze de jas ook heerlijk aan kunnen in de tussenseizoenen. Let goed op de maat en ga uit van haar originele maat of een maatje groter, dan heeft de toekomstige mama er na haar zwangerschap zo lang mogelijk plezier van.

Speenkoord

Wil jij een persoonlijk cadeau geven, dan is een speenkoord natuurlijk een super leuk idee. Een speenkoord is namelijk niet alleen praktisch, maar kan ook in allerlei verschillende stijlen worden samengesteld. Doordat zowel je kindje als de ouders met het gebruik van een speenkoord nooit meer hoeven te zoeken naar de speen, is dit één van de meest praktische kraamcadeaus die er bestaat. Zo kun je er zelfs nog voor kiezen dit speenkoord te personaliseren met de naam van de baby. Kortom, je kunt er alle kanten mee op! Niet perse een cadeau voor de toekomstige mama, maar je weet wel zeker dat het cadeau veel gebruikt gaat worden!