Babyfoonplaza.nl Blog Beste babyfoon vinden

Beste babyfoon vinden


beste babyfoon

De baby uitzetlijst heeft ons altijd enorm overdonderd. Zeker voor je eerste kindje is er een enorme waslijst met spullen die je in huis moet halen. De babyfoon is daar een van, waarvan binnen je vriend(innen)groep, in de familie en op het werk de meningen waarschijnlijk sterk uiteen lopen. Zodra je namelijk een babyfoon hebt die je goed bevalt, wordt dat specifieke merk en model al snel als de enige en beste keuze bevonden. Wij gaan proberen objectief te kijken naar de beste babyfoon die we sterk aanbevelen. Een drietal babyfoons in verschillende prijsranges, met en zonder camera.

Inhoudsopgave

Eenvoudig, goedkoop, goed: Alecto DBX-10

Ben je opzoek naar een babyfoon die eenvoudig, goedkoop en goed is? Dan is de Alecto DBX-10 wat ons betreft aan te raden. De babyfoon geeft het geluid goed door aan de ouderunit, werkt met zowel batterijen als snoer en de ouderunit kan zowel geluid of lichtsignalen geven als je baby geluid maakt. De prijs? Ongeveer €35.

Uitgebreid, voordelig, zonder camera: Alecto DBX-88

De beste babyfoon zonder camera is wat ons betreft de Alecto DBX-88. Met een prijs van ongeveer €75 valt deze mooi in het midden van alle babyfoons. Deze babyfoon kan hetzelfde als de DBX-10, maar met de DBX-88 kun je ook muziekjes laten afspelen en terugpraten naar je baby.

De beste babyfoon met camera: Luvion Grand Elite 3

Wil je de crème de la crème onder de babyfoons? Dat is wat ons betreft de Luvion Grand Elite 3 – deze hebben wij zelf ook eerlijkheidshalve. Het grootste minpunt? De prijs. Met een prijs van ongeveer €240 is het ook direct bijna de duurste babyfoon die je kunt vinden. Wat de Luvion Grand Elite 3 zo goed maakt? Hij heeft alle functies van de Alecto DBX-88, aangevuld met een camera. Daarnaast kun je via een app op je mobiel ook altijd op de camera kijken, zodat je niet volledig afhankelijk bent van de ouderunit.

Daarnaast kun je de Grand Elite 3 uitbreiden met meer camera’s, waardoor deze ook perfect geschikt is als je meerdere kindjes hebt. In iedere kinderkamer kun je een losse camera neerzetten en die met dezelfde ouderunit verbinden – en dus ook in de mobiele app kunt bekijken.

Meer lezen over babyfoons en alle andere spullen die je nodig hebt voor de baby uitzet? Bekijk dan de website van Thuisraad.