Babyfoonplaza.nl Blog De 3 best verkochte babyfoons

De 3 best verkochte babyfoonsDoor de grote hoeveelheid aan aanbod van babyfoons die op de markt zijn is het soms lastig om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Moet je er een met een WIFI verbinding nemen, of beter met bluetooth? Welke functies zijn nog meer belangrijk die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij het gebruik van de babyfoon? Wat is je budget voor de aanschaf van een babyfoon? Dit zijn allemaal vragen die het niet makkelijker maken om de keus makkelijker te maken. Daarom worden de 3 best verkochte babyfoons voor je uitgelicht in deze blog.

Inhoudsopgave

De Luvion Grande Elite 3

De Luvion Grande Elite 3 zorgt er voor dat je kindje over op de wereld haarscherp te horen en te zien zal zijn via de app of op het meegeleverde scherm op de monitor. Deze babyfoon heeft alle functies die je maar kan bedenken. Er is een terugspreekfunctie aanwezig, de camera is op afstand te draaien, er is temperatuurweergave aanwezig.

Met behulp van de meegeleverde app is het ook mogelijk foto’s en videobeelden te maken van je kindje. Deze babyfoon is uit te breiden met 4 extra camera’s.

De Luvion Platinum 3

Deze mooi vormgegeven babyfoon beschikt over alle mogelijke functies. Er zit een geluidsactivatie functie op, een terugspreekfunctie en ook nog de temperatuurweergave. Ook zit en een 3,2 inch kleurenmonitor bij waarmee je alles heel goed kan zien. Er zit een gevoelige microfoon op waardoor geen enkel geluid je zal ontgaan.

Alecto Premaman

Dit is een betaalbare babyfoon waarmee je je kindje altijd in de gaten kan houden zonder dat je onnodig de kinderkamer binnen hoeft te lopen. Deze wordt meegeleverd met een kleurenscherm van 6 centimeter. Hiermee kan je zien of het goed gaat met je kindje. Ook de temperatuurweergave en den volume regeling zijn aanwezig.