Babyfoonplaza.nl Blog Hoe te besparen op mode – 7 geldbesparende tips

Hoe te besparen op mode – 7 geldbesparende tipsMet alle lockdown-beperkingen en regels voor sociale afstand voelen we ons de laatste tijd misschien meer dan ooit depressief, verdrietig of zelfs verveeld. We hebben de neiging om online te winkelen als een gemakkelijke uitweg uit onze dagelijkse realiteit.

Verkoop de kleding die je niet meer draagt

Een geweldige manier om van kleding af te komen die je niet meer draagt ​​en tegelijkertijd wat extra geld te verdienen, is door ze te verkopen. Als je die jurk al 1 jaar niet hebt gedragen, heb je hem eigenlijk niet nodig! Er zijn tal van apps en websites zoals Depop, Vinted, eBay en zelfs Facebook’s Marketplace die je zou kunnen proberen.

Inhoudsopgave

Shop de online seizoensgebonden uitverkoop

Winkeliers hebben de neiging om kleding buiten het seizoen in de uitverkoop te doen om de voorraad die ze mogelijk hebben op te ruimen. Een goede manier om te besparen is door bijvoorbeeld in augustus een jas te kopen en in december een zomerjurk. Vergeet niet de enorme verkoop die modemerken doen tegen het einde van elk seizoen. Als je verliefd bent geworden op een roze blazer uit de voorjaarscollectie die de aarde kost, is het de moeite waard om te controleren of deze in de grote zomeruitverkoop is tegen een gereduceerde prijs. Vergeet de geweldige jaarlijkse uitverkoop in januari niet wanneer veel retailers enorme kortingen en koopjes hebben!

Gebruik je fantasie op oude kleding

Als je handig bent met een naald of toevallig een naaimachine hebt, zou in sommige gevallen zelfs een schaar het werk kunnen doen, iets dat je niet meer draagt, veranderen in iets trendy en unieks. Het beste voorbeeld is het knippen van je oude spijkerbroek en er een korte broek van maken. Er zijn tal van tutorials en handige gidsen vol ideeën op YouTube en Pinterest. Bekijk de beste kortingscodes op Qorting.nl.

Blijf weg van trends van één seizoen

Slim kopen is de belangrijkste regel bij het kopen van kleding met een beperkt budget. We herinneren ons allemaal deze trends van één seizoen, zoals doorzichtige tassen, platform-sneakers en de pijnlijke latex bodysuits uitverkoop. Investeer in plaats daarvan in een paar blazers van goede kwaliteit, vind de perfecte zwarte jurk en match met comfortabele en stijlvolle schoenen – alle kleding die je seizoen na seizoen kunt dragen.