Babyfoonplaza.nl Blog Op koopjesjacht: tips om pampers in de aanbieding te vinden

Op koopjesjacht: tips om pampers in de aanbieding te vindenPampers luiers, je kunt er natuurlijk nooit genoeg van hebben! Vanaf de geboorte tot aan een jaar of 2/3 is de kans vrij groot dat jij er dagelijks flink wat nodig hebt. Uiteraard zal dit naarmate ze ouder worden minder worden, maar een flinke uitgave is het absoluut. Het is dan wel zo fijn, dat wanneer je ze nodig hebt, je ze ook in de aanbieding kunt scoren. Dit kan je zomaar 25 tot soms wel 50 procent schelen! Wel zo fijn te bedenken dat je voor een pak luiers al snel tussen de 10 en 20 euro betaald. Daarnaast is het ook verstandig om tijdens een aanbieding wat extra pampers in te slaan, want je zult zien, dat wanneer je ze nodig hebt, er geen winkel is die ze in de aanbieding heeft! Dus wil jij je pampers altijd in de aanbieding scoren, dan hebben wij enkele tips voor je!

Inhoudsopgave

Verschillende soorten

De meeste bekende soorten luiers zijn natuurlijk de welbekende pampers. Pampers heeft daarom ook met enige regelmaat ontzettende leuke aanbiedingen. 3+1 gratis of zelfs tot wel 50 procent korting op de aankoop van maar één pak. De kans is vaak groot, dat wanneer de luiers in de aanbieding zijn, jij ze op dat moment niet nodig hebt. Het kan namelijk heel goed zijn, dat jouw kleine nu nog geen luierbroekjes draagt, maar pas over enkele maanden. Wanneer deze dan toch in de aanbieding zijn, kan het verstandig zijn vast wat in te slaan. Zorg er dus voor, dat je niet perse kijkt naar wat je nu nodig hebt, maar ook wat je in de toekomst verwacht te gaan gebruiken.

Online bestellen

In de wereld van het internet is het vinden van een aanbieding natuurlijk een fluitje van een cent. Waar Google ons grootste vriend is, hebben we met één druk op de knop alle aanbieding die er op dat moment zijn inzichtelijk. We doen ze vervolgens in het winkelmandje, vullen het gewenste aantal in, we rekenen af en klaar! We hebben een flinke besparing gerealiseerd. Toch zijn er tal van aanbiedingen, die we helemaal niet op het internet tegenkomen. Vooral de plaatselijk drogisterijen hebben zonder dat je het wellicht weet enorm vaak interessante aanbiedingen. Door de reclamefolders goed in de gaten de houden, zorg je ervoor dat je er geen één mist!