Babyfoonplaza.nl Blog Tips voor de beste babyfoon voor jou

Tips voor de beste babyfoon voor jou


beste babyfoon

Is jouw zoektocht naar een babyfoon gestart? Dan zal je zowel online als in de winkel overweldigd worden door een enorm aanbod van verschillende babyfoons. Er zijn tientallen verschillende babyfoons beschikbaar, die op het eerste oog allemaal op elkaar lijken en praktisch gezien dezelfde functies hebben. Hoe kun je dan ooit de beste babyfoon uitzoeken vraag je jezelf misschien af. Hoog tijd voor een aantal handige tips die jou gaan helpen om de beste babyfoon uit te zoeken die past bij wat jij zoekt! De meest bekende babyfoon merken zijn Alecto en Luvion. Zeker voor een babyfoon met camera kun je kijken naar de beste Luvion babyfoon. Luvion is marktleider in Nederland voor babyfoons met camera namelijk en staat garant voor een hoge kwaliteit babyfoon.

Inhoudsopgave

Bepaal je budget

Bepaal vooraf het budget wat je uit wilt geven aan een babyfoon. Dit helpt al enorm om de lijst met babyfoons te verkleinen. Bedenk wel dat je de babyfoon al snel 3 a 4 jaar zult gebruiken per kind. Hoewel een babyfoon van €200 belachelijk lijkt, je zult de babyfoon meerdere keren per dag gebruiken en dus ook meerdere jaren. Hoewel je voor de baby uitzet heel veel moet aanschaffen, is besparen op een babyfoon wat ons betreft niet altijd de beste keuze.

Met camera of zonder camera

Zoek je een babyfoon met of zonder camera? Een camera is super handig om te zien hoe je baby het vergaat in zijn/haar eigen kamertje, maar kan ook enorm afleiden en je uit je eigen slaap houden. Steeds even kijken op de camera en urenlang op het schermpje kijken in plaats van zelf lekker te slaap is iets waar je aan moet denken. Denk je makkelijk de babyfoon weg te kunnen leggen? Dan is een camera perfect. Ben je meer een control freak en vrees je voor jezelf dat je urenlang naar de camera gaat kijken? Dan is een babyfoon zonder camera wellicht de beste optie.

De beste babyfoon met camera is wat ons betreft de Luvion Grand Elite 3. Ook direct de duurste babyfoon, maar je krijgt hier een uitgebreide babyfoon voor terug die je ook met je mobiel kunt gebruiken.