Waar je natuurlijk tot aan enkele jaren geleden alleen de ´normale´ wipstoel had. Zien we nu steeds vaker dat er wordt gekozen voor een elektrische wipstoel. Ontzettend handig, want zo hoef je als ouders helemaal niets meer te doen. Het enige wat je hoeft te doen, is je kindje in de elektrische wipstoel zetten en natuurlijk goed vastzetten met een riem. Vervolgens zet je de elektrische wipstoel aan en je kindje kan zich er heerlijk in vermaken. Hoe handig is dat? Maar hoe kies je nu de beste elektrische wipstoel voor je kind? Wij vertellen het je!
Vooral wat je baby pas geboren is, dan wil je natuurlijk het allerbeste voor je baby. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je je kleintje geen moment uit het oog verliest. Je kunt dus ook prima je baby in een elektrische wipstoel zetten, zolang je er maar wel bij in de buurt blijft. Het is natuurlijk voor een baby ontzettend fijn dat wanneer ze in een wipstoel liggen, ze een bepaalde beweging voelen. Dit doet vooral baby’s denken aan de tijd die ze hebben gehad in de baarmoeder, waardoor je zult zien dat ze veel sneller in slaap vallen. Wel is het goed te weten dat je je kleine baby niet langer dan twee uur achterelkaar in een wipstoel mag laten liggen. Dat is niet bevorderlijk voor de houding van je kind.
Je vraagt je zelf natuur vast af wat nu het voordeel is van een elektrische wipstoel in tegenstelling tot een normale wipstoel. Welke beweging maakt zo’n elektrische variant nu eigenlijk waardoor het vele malen functioneler is voor je baby, dan wanneer je ze in een normale wipstoel legt. Het grote voordeel aan deze variant, is dat je ze in allerlei verschillende standen kunt zetten. Dat betekent dus dat je ervoor kunt kiezen om de stoel te laten trillen, maar ook behoort schommelen tot de mogelijkheid. Het is dus afhankelijk van de behoefte van je baby voor welke beweging je uiteindelijk gaat.
De keuze voor de beste elektrische wipstoel is ontzettend persoonlijk. Het hangt namelijk af van veel verschillende factoren. Zo zijn er varianten die alleen kunnen trillen, maar ook varianten met allerlei andere mogelijkheden. Wel is het belangrijk te kijken naar het maximale gewicht van je kind en uiteraard ook naar de afmeting.
Dit bericht heeft nog geen reacties